Ryhmätapaamisia

Saagassa järjestetään osana meneillään olevia hankkeita erilaisia nuorten ryhmätapaamisia. Koronaviruksen vuoksi ryhmät kokoontuvat toistaiseksi ulkona. Tule mukaan puistoon pelaamaan mölkkyä ja tutustumaan uusiin kavereihin! Seuraa Monikulttuurikeskus Saagaa Facebookissa, ja pysyt ajan tasalla tapaamisajoista ja paikoista.

Vierailuja ja vaikuttamista

Saagan nuoret vierailevat alueen oppilaitoksissa ja tapahtumissa esittelemässä Saagan toimintaa ja kertomassa omia mielipiteitään esim. Kouvolan palveluista. Ryhmä suunnittelee itse toimintaa ja tapahtumia nuorille. Nuoret tekevät myös tutustumiskäyntejä mm. muihin monikulttuurikeskuksiin. Tule osaksi Kouvolan kansainvälisten nuorten ryhmää ja pääset vaikuttamaan sinun näköisesi kaupungin kehittymiseen!

Jalkapalloa

Saagalla on oma jalkapallojoukkue, Kouvolan Lakut. Nimen pelaajat keksivät itse kesällä 2019 puulaaki-pelejä varten. Joukkuetta sponsoroi kukapa muukaan kuin Kouvolan Laku. Joukkue pelaa kesällä 2021 harrastefutis-turnauksessa. Joukkueessa pelaa nuoria Afganistanista, Eritreasta, Iranista, Irakista, Kongosta, Sudanista, Kamerunista, Ghanasta ja Somaliasta. Harjoitukset ova torstaisin kello 18 Sarkolan kentällä, sinne ovat tervetulleita muutkin jalkapallosta kiinnostuneet nuoret!

Pihapelilainaamo

Nuorten Saaga perusti pihapelilainaamon keväällä 2019 Pohjois-Kymen Kasvun Säpinäsatasilla. Saagasta voi lainata ilmaisia pihapelivälineitä aina aukioloaikoina. Lainaamosta löytyy mm. jalkapalloja, lentopalloja, koripalloja, pesäpallovälineitä, sulkapallosetti, frisbeegolf-settejä, mölkky, petanque, hyppynaruja ja muuta mukavaa. Tule hakemaan kivaa tekemistä sinulle ja kavereillesi!

Tapahtumia

Saaga järjestää erilaisia tapahtumia ja illanviettoja nuorille. Saagassa järjestetään mm. tanssi-iltoja, leffailtoja ja peli-iltoja. Saaga tekee yhteistyötä Kouvolan kaupungin nuorisopalveluiden ja Kouvolassa toimivien järjestöjen kanssa. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Illanvietoissa on tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuureihin ja saada uusia kavereita. Seuraa ilmoittelua Saagan Facebookissa ja tule mukaan!